Alltså, vakterna på Berns...

Jag gillar verkligen inte otrevliga och stroppiga dörrvakter. Det är tyvärr inget ovanligt att vakterna i Stockholm är både otrevliga och stroppiga, men när de därtill också behandlar mina vänner illa blir jag jävligt less.

Det är väl inte första gången någon klagar på vakterna på Berns, men jag förstår verkligen inte deras problem.
I går var jag och tre andra tjejer ute. Två blondiner och två systrar vars pappa kommer från Pakistan. De har alltså lite utländskt utseende.

Vi ställer oss i kön till Berns, som är ganska obefintlig eftersom det inte är så mycket folk. Vi ska till terassen och det är inga problem, vi blir bara upplysta om att det är gayparty där och vakten frågar oss typ tre gånger om det är okej med oss. Eh...what?
Anyhow, vi är där ett tag, sen ska vi gå ner och kolla in klubben 235:1 i källaren, vars hype jag faktiskt inte förstår mig på. Sjukt dålig musik, skitnödiga bartenders och ingen speciell lokal. Ändå ska det vara så jävla ballt och du kommer inte in om du inte känner någon på listan eller är allan brallan.
Att komma förbi första vakten och få stämpel är dock inga problem, men när vi kommer ner och ska gå in på själva klubben tar det stopp.
Först går den andra blondinen, och hon kommer in utan att de tittar på hennes stämpel.
Efter henne går systrarna A och S och sist går jag. När A kommer fram säger vakten att hon inte får komma in. Men jag har stämpel säger hon, varpå vakten säger att hon inte har det. Hon ber honom då kolla armen, och han säger då att hon har den på fel arm och inte är välkommen.
Då vänder sig E, som gick in först, och visar sin stämpel och säger att hon har samma.
Först efter lite gruff kommer vi in alla fyra.
Jag är övertygad om att jag och E inte hade varit med hade A och S inte kommit in alls. Enligt S är det dock inget ovanligt.
Så sjukt tröttsamt.

När A sen ska gå in och säga hej då till sin syster efter att vi gick upp och dansade på gayklubben kommer hon inte in igen. Någon förklaring får hon inte.
Nu var det i och för sig ingen förlust eftersom klubben var sjukt tråkig, men det är saken i sig som är så tråkig.


Kommentarer
Ullis

Fyyyy fan, vad trött man blir.

2008-07-21 @ 17:48:18
URL: http://gullisullis.bloggagratis.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vikankalladetmittliv

eller i alla fall ett försök till det

RSS 2.0