Klagan

Åh, förlåt, jag har varit usel på att uppdatera.
Men det har varit fullt jävla kaos i mitt huvud.
Jag hade egentligen inte tänkt gråta ut i bloggen eftersom jag vet att det blir ett så himla tråkigt inlägg.
Men jag tycker ändå att ni förtjänar en bra förklaring till a) varför jag inte har bloggat b) varför jag inte har hört av mig (iofs är jag väldigt dålig på det där med att ringa och höra av mig och sånt annars också, men ändå....)

Men så här då.
Jag har jobbat så jävla mycket.
Det här passet har varit helt galet.

Fredag: Idol-direktsändning. Direktsändningar är kul, men tröttande. Eftersom man gör allting på uppstuds blir man sjukt trött i huvudet av att hela tiden behöva vara på sin vakt och tänka vinklar och vad man ska göra för något. Lägg där till en jäkla stress av att intervjua typ 15 personer under kanske 20 min. Sen, efter det, tillbaka till redaktionen för att skriva artiklar. Då är klockan nästan tolv och jag har max en timme på mig att göra tidning.

Lördag: Stjärnor på is-direktsändning. Ta ovan nämnda beskrivning och tänk att man gör det två kvällar i rad.
Dessutom andra jobb som ska göras innan denna direktsänding.
Den här kvällen lämnade jag redaktionen kvart i tre på natten.

Söndag: Träff med de elva utvalda idolerna redan klockan 12. Stress som fan eftersom jag inser att jag ska träffa Bella halv tolv. Detta inser jag när hon är halv tolv!
Sedan till redaktionen och jobb till midnatt. Under de tolv timmarna jag jobbade skrev jag inte mindre än 7 artiklar, med tillhörande telefonintervjuer. Och kollade på två tv-program.

Måndag: Sjukt trött efter helgen och mentalt trött över att jobba ytterligare två dagar till. När söndagen är slut är det tufft att ladda om efter helgen. Kommer in till jobbet för att upptäcka att chef 1 är hemma med sjukt barn och chef två är hemma och är sjuk. Tar på mig chefsskapet och roddar med en massa grejer, innan det är dags att åka iväg på ett vimmel. Vimmlet visar sig vara helt uselt, varpå vi åker iväg till en releasefest och gör ett annat vimmel. Tillbaka på tidningen vid kvart i nio. Gör en telefonintervju och ska börja skriva artiklar när en jättebra nyhet kommer in.
Börjar ringa på den och allt är jätteförvirrat i ett par timmar, men vid halv tolv-tiden har jag äntligen fått alla fakta och pratat med alla inblandade. Kan börja skriva grejen, lämna två vimmel och en annan artikel.
Och nu sitter jag här, halv två, och ska åka hem. Trött som fasen.

Så, vad var det jag sa? Tråkigt inlägg. Men nu vet ni i alla fall hur de senaste dagarna har varit.


Kommentarer
Ullis

Här kommer en kram, du är bäst!

2008-10-07 @ 08:35:15
URL: http://gullisullis.bloggagratis.se
Mini

Låter verkligen jobbigt, hoppas att du går av passet snart och får vila ut då. Massa kramar!

2008-10-07 @ 10:11:38
URL: http://apieceofcupcake.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vikankalladetmittliv

eller i alla fall ett försök till det

RSS 2.0