Bisexuella tvillingsystrar

Ja, vad ska man säga....

Bisexuella tvillingsystrar tar över efter Tila Tequila

– ”The Ikki Twins” Rikki och Vikki tar dejting-TV till extremnivå på MTV


I vår är det premiär för den tredje säsongen av dejtingserien A Shot at Love på svenska MTV. Men i stället för Tila Tequila får tittarna i år se när ”världens sexigaste tvillingar” – de bisexuella kalenderflickorna Rikki och Vikki – dejtar både tjejer och killar i ”A Double Shot at Love”.


Under 2008 fick svenska tittare bekanta sig med den förre Playboy-modellen och svenskvännen Tila Tequila som dejtade både killar och tjejer hejvilt i realityserien A Shot at Love. När serien hade premiär i USA gick det en moralvåg genom den kristna högern och självklart blev serien en gigantisk succé.

Nu följs serien upp med A Double Shot at Love där MTV har tagit steget ut för att skapa den ultimata dejtingserien: ett par bisexuella tvillingsystrar dejtar ett gäng killar och tjejer – samtidigt.

Tvillingsystrarna Rikki och Vikki har utnämnts till ”The Worlds Hottest Twins” och har figurerat på ett stort antal kalenderframsidor och tidningar de senaste åren. The Ikki Twins som de också kallas började sin karriär som servitriser på den beryktade restaurang-kedjan Hooters och det var under den perioden som tvillingarna sägs ha kommit ut som bisexuella.

Precis som under tidigare säsonger bor deltagarna i serien tillsammans på ett flott mansion. En miljö upplagd för svartsjukedramer, vilda fester och våldsamma gräl om vem som bäst förtjänar att bli tillsammans med Vikki eller Rikki. Varje avsnitt avslutas med en cermoni där en efter en av de 24 deltagarna slås ut.

Serien sänds i åtta avsnitt och har premiär den 22 mars på svenska MTV.


Kommentarer
Anonym

http://www.islandreefjob.com/applicants/watch/b58yeWeBwB8



KOlla va kallt

2009-02-19 @ 12:42:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vikankalladetmittliv

eller i alla fall ett försök till det

RSS 2.0