Sjukstugan

Det snörvlas, och nyses och ojas och stånkas.
För första gången på 10 år är jag och Hjärtat sjuka samtidigt.
Det har liksom aldrig hänt förut, men nu har vi någon slags förkylning/influensa-aktig grej som gör oss helt deckade.

Å ena sidan bra, för vi är båda lika ynkliga och skruttiga där vi hasar omkring, oduschade och oborstade i håret, i våra myskläder och fårskinnstofflor. Det totala förfallet gånger två, och man behöver inte ha dåligt samvete för att man är så äcklig och skruttig.

Å andra sidan inte bra, eftersom ingen av oss heller har någon ork. I går offrade jag mig och tog bilen till apoteket för att köpa nässpray och handla mat. Jag trodde jag skulle dö.
Sen offrade jag mig och lagade mat och gjorde fruktsallad. Var helt slut efteråt.
I dag offrade sig Hjärtat och värmde den gulaschsoppa på burk som jag klokt nog inhandlade i går så att vi fick lunch och nu står han vid spisen och snörvlar och febersvettas över de stuvade makaronerna han ska göra tillsammans med Mamma Scans färdiga köttbullar.
Yepp, den kulinariska nivån är hög.

Men vi satt nyss i soffan och fantiserade om vilken god mat vi ska göra när vi är friska och orkar gå till affären. Skaldjursrisotto... mmm.....

Tills dess får vi njuta av stuvade makaroner (som ju faktiskt är en av våra favoriträtter, så det går ingen nöd på oss så) och resterna av gårdagens fruktsallad med ananas och mango.
Och kolla på gamla filmer, eftersom vi inte har ork att pallra oss iväg för att hyra. I eftermiddags kollade vi på "Vuxna människor".

High life i Råsunda med andra ord.



Kommentarer
Mini

Åh, stackare. Hoppas ni blir friska snart. Själv låg jag däckad i feber hela helgen.

2009-01-14 @ 12:28:49
URL: http://apieceofcupcake.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vikankalladetmittliv

eller i alla fall ett försök till det

RSS 2.0