Fabulous!

Men åh vilken helg då!
Hjärtat och jag smygstartade helgen redan i torsdags med att lasta in Emilie och Emil i en bil och bränna ner till Linköping för Lars Winnerbäcks turnépremiär.
Sjukt mysigt med lite konsert och hotellsömn och hotellfrukost på det.
Sen styrde vi kosan mot Sala och Hjärtats 92-åriga mormor. Trots att det egentligen hade varit bättre att svänga av i Norrköping och följa skyltarna mot Västerås åkte vi till Nyköping för att få åka till Eskilstuna.
Och nej, inte för Eskilstunas skull, utanför att vägen går förbi Rockelstad slott, där vi gifte oss.
Det var så klart lika magiskt vackert där som alltid.
Kvällen avslutades vid Telefonplan med grillning, cava och vin med finaste USA-resenärerna Magdalena och Micke.

Lördagen var ju så sjukt varm och kvav att det enda rätta var att hänga på bryggan i Huvudsta hela dagen. För att sen få finbesök av härliga vänner och äta grillmiddag på takterassen. När klockan slagit midnatt tog jag och Amina en taxi ner på stan. Efter Spymlan blev det Spy Bar och där inne var det något slags värmerekord. Vi stod på hiphopgolvet och skakade rumpa så att svetten rann om oss. Jag har nog aldrig varit så svettig i hela mitt liv.
Därför var det jäkligt skönt att ta en taxi till Kristinebergs strand för ett nattbad. Medan solen gick upp över Stockholm badade vi och drack cava med Hjärtat och Cribban som mötte upp.



I dag har det varit över 32 grader och jag har varit mer i vattnet än på land känns det som.
Efter sol och bad avslutades den fantastiska helgen med tacopaj och nu fotboll. Kanske att jag också måste ta lite glass för att kyla ner mig.






Nu hoppas jag på straffar, det skulle vara sjukt spännande. Sen ska jag lägga mig, nöjd efter en underbar sommarhelg, och vetskapen om att det är sista söndagen innan semestern.
Nästa söndag kommer jag med största sannolikhet att stressa runt med rejält mycket resfeber.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vikankalladetmittliv

eller i alla fall ett försök till det

RSS 2.0