Spare no expenses

Svensk kräfta, kräftsoppa & Västerbottenspaj 
Life from stone, Sauvignon Blanc, Springfield Estate, Robertson Valley,  Sydafrika 2008

 

Tjäderbröstrulle med skogssvamp & lingonsorbet
Saint Clair, Doctors Creek Pinot Noir, Pioneer Block 14, Marborough, New Zeeland 2006

 

Pocherad slätvarsfilé med primörer i vitvinsbuljong, citroncrême 
Fairhead - Chenin blanc, Viogner, Grenache blanc - Joostenberg, Paarl, Sydafrika 2007

 

Tournedos av kalvfilé (Västgöta) med parmesanpotatissoufflé, äpple/lök/vinbär & kantarellsky
Campo Reale, Ripasso, Valpolicella Classico Superiore, Italien 2006

 

Ett urval av våra ostar med körsbärsmarmelad  
Cape Tawny Port, Calitzdorp, Sydafrika

 

Gotländsk saffranspannkaka med Tahitivaniljmousse & krusbär   
Noblesse de Temps, Domaine Cauhapé, Jurancon, Frankrike 2006

 

Det här ovan är vad jag ska äta - och dricka i kväll. Mums säger jag bara.

Återkommer med recension så klart men jag kan redan på förhand utlova att jag kommer att bli nöjd. Regissörsvillan brukar liksom se till att det blir så.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vikankalladetmittliv

eller i alla fall ett försök till det

RSS 2.0