Tva veckor - tio kilo?

Det dar med datorer och internet ar inget som kommer som en sjalvklarhet har i US and EY.
Men har i New Orleans bjuckar hotellet pa bada delar, vilket ar tur sa att ni kan fa en update. Tyvarr utan vara svenska bokstaver med ringar och prickar.

Jag vet inte ens var jag ska borja. Den har resan bjuder pa sa mycket olika grejer och intryck. De forsta dagarna kandes det som om vi hade varit har i en evighet. Nu kanns det som om tva veckor har swischat forbi supersnabbt, samtidigt som det kanns som om det var just en evighet sen vi landade i San Fransisco.

Efter San Fran, Yosemite, LA och San Diego akte vi upp till Las Vegas. Efter att ha klagat pa att Californien bjod pa ganska kallt vader var vi glada for lite varme, men 44 grader var nog anda i mesta laget. Eftersom luften dar ar torr kandes det som att man stod i en gigantisk hartork nar det blaste. Sa det blev mycket hang vid poolen och sa lite promenerande som mojligt. Fast Magdalena och jag var duktiga och tranade pa gymmet pa Luxor dar vi bodde.
Las Vegas var sa klart en helt galen stad, men tva natter rackte ratt bra.
Sen swischade vi upp till Grand Canyon, som var en stor besvikelse. Manga har sagt att det ar det haftigaste i hela USA, men nar vi var dar var det sadan dimma att man inte sag nagonting. Det blev lite battre under tiden som vi korde, men upplevelsen blev inte optimal.
Natten innan stannade vi i en helt underbar hala som heter Williams, dar Route 66 passerar. Det var en fredagkvall och den helgen hade de en stor rodeo. Vi fick smaka pa att festa western style. Det var mycket cowboyhattar och sporrar pa bootsen dar kan jag saga.

Arizona och New Mexico for forbi utanfor bilrutan nar vi klamde 200 mil pa tva dagar. Helt plotsligt var vi i Texas och San Antonio. Dar var det invasion av syrsor och sjukt varmt och fuktigt. En hel dag tillbringade vi pa ett Six Flaggs dar. De hade helt sjuka bergochdalbanor och ett galet roligt vattenland.

Nu har vi landat i New Orleans, och har ar det typ 100 grader. Eller nja, kanske snarare 38-39 och ordentligt fuktigt. De som bor har sager att det ar exceptionellt varmt. Lucky us!
I gar blev vi fulla pa Bourbon street i French Quarter och planen ar nog att bli det samma i dag.
I morgon lutar det at en busstur for att se dar Katrina drog fram.
Och efter ytterligare en natt aker vi vidare mot the sunshine state - Florida. Dar blir det hang i Miami, Key West och Everglades. Forhoppningsvis lite skont strandliv innan det ar dags for hettan i New York. Och sen aker vi hem. Det ar forvisso tva veckors skon semester kvar innan jag borjar jobba, sa jag forsoker lagga undan London-stressen ett tag till. Man far ju koncentrera sig pa ett engelsksprakigt land i taget.



Kommentarer
Sara

Åhh vad kul att höra lite mer om hur ni har det, har tänkt på dig! Njut av sista delen av semestern nu! Puss

2010-08-05 @ 22:55:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vikankalladetmittliv

eller i alla fall ett försök till det

RSS 2.0