Helgen - med betyg

Trots inställda planer och annat tråkigt blev den inte så pjåkig ändå helgen.
Så här blev det.

Fredag:
Skrev Let's dancekrönika, åt hemlagad gi-pizza och drack ett glas rött. Tog en taxi till Skanstull vid 23-tiden för att möta upp på Jon och Niklas hejdåfest. Träffade massa söta människor som jag inte hade träffat på länge. Drack tre öl. Åkte tunnelbana hem och fick sammanlagt vänta på tuben i 40 minuter. Kom hem vid halv fyra. Somnade.
Betyg: 3 getingar.

Lördag:
Sov till tolv, åt en macka med ägg och tomat. Var lite sliten. Sparkade ut mannen, tog en promenad till Solna C för att handla. Åt två cheeseburgare. Hann inte träna. Städade av lägenheten lite snabbt, slängde in en hel rostbiff i ugnen. Svängde ihop nån förrät, en thailändskbiffsallad och en gi-blåbärspaj och tog emot tre fina kompisar och ett mycket sött barn. Drack mycket bubbel och vin och åt pommes pinnes för första gången sedan 1986. Skickade hem den sista vännen vid tresnåret och fick en väldigt full man i utbyte. Somnade.
Betyg: 5 getingar!

Söndag:
Sov. Vaknade. Sov lite till. Gick upp. Städade undan det sista och lagade frukost till mycket bakis man. Skrattade mycket åt hur bakis mannen är. Skickade honom i säng igen. Surfade lite. Tittade på flygresor. Bokade hotell i Baku. Funderar (i detta nu) på att hoppa ur onepiece och gå till gymmet. Men sover nog lite i stället.
Betyg hittills: 3 getingar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vikankalladetmittliv

eller i alla fall ett försök till det

RSS 2.0