Tipp topp!

Alltså, vilken toppenhelg.
Den har haft så många fina ingredienser att det tillsammans utgör den finaste av helgbufféer.
Och ändå är det liksom inga konstiga grejer. Ingen galen festnatt eller utspejsad händelse eller champagnagalopp eller så. Bara helt vanligt härliga saker. Som tillsammans har blivit helt underbara.
Typ så här:

*Äta god middag i trevligt sällskap.
*Äta goda kakor och hålla en två veckor liten och mycket mycket söt bebis i sin famn, under samma fikabesök.
*Laga en gudomlig köttfärssås, dricka amaronevin, se en bra film, börja se en till bra film men somna i soffan och missa slutet.
*Lägga sig klockan tolv efter somnande till film och sen sova som en stock HELA natten utan att vakna och vakna först kl halv nio på morgonen.
*Hemlagad saltkaramellglass.
*Frukost och lunch på balkongen.
*En nystädad lägenhet och en vårpyntad balkong.
*En låååång promenad i solen, catching up-prat med kär vän och ett avslutande glas rosé på balkongen.

I kväll är det jag som somnar belåten, och lite stressad över allt som ska fixas innan planet lyfter till Baku senare i veckan. Men mest belåten.

Inne och ute

Så, dags för en ny lista!

INNE

1. Solen (1)
Kommentar ganska så överflödig va. Men sol, VÄRME och gröna träd är ju svårt att klassa ut från topplaceringen just nu.


2. Baku (3)
Inte långt kvar nu tills jag sitter på planet till Kaukasus pärla. Den senaste väderleksrapporten lovade sol och 27 grader varmt vid ankomst, upplägget för vistelsen börjar spikas och jag är som en otålig travhäst som står i båset och riskerar att galoppera iväg om jag inte släpps lös snart.

3. Att ta tag i saker (ute)
Vilken befrielse när man äntligen tar tag i de där jobbiga grejerna. Oavsett utfallet slipper man liksom ha det hängande över sig. Upp med huvudet ur hålet och skaka loss sanden från håret, och bara kör. Det ska bli mitt nya motto.


UTE

Har fortfarande inte blivit smal, trots idog träning och bra kost. Superfail.

Inne och ute

Nej men vi drar väl till med en liten inne och utelista då. Det känns ju eh.. aktuellt.

INNE

1. Solen (ny).
Klarblå himmel, strålande sol, röd näsa efter långpromenad i solskenet och en lite svedd panna. Äntligen är solen här!

2. Trevligt häng med fina vänner och annat trevligt folk.
Helgen och Valborg bjöd på vinklubb, fika i solen och grillmiddag. Den närmaste tiden kommer att bjuda på middag hos E&E, AW med Malin, frukost med Emilie, lunch med Madeleine, frukost med Jennifer and more. Lyckligt lottad att få se fram mot så mycket härligt häng.

3. Baku.
Om drygt två veckor går planet till Baku och tio dagar i Azerbajdzan. Känns ju helknasigt och tokroligt på samma gång. Att Loreen och Sverige är favorittippade, att jag åker med Sveriges bästa schlagerteam och att det enligt uppgift är 25-30 grader i Baku i maj gör ju inte saken sämre. Så peppad på tio roliga jobbdagar!


UTE

Att svara på jobbiga mail som jag har skjutit på allt för länge, samt att inse att jag inte blev smal till den här beachsäsongen HELLER.

vikankalladetmittliv

eller i alla fall ett försök till det

RSS 2.0