Best of fjällen 2012

I helgen var det alltså dags för den årliga fjällresan med gänget. Den som alltid är helgen efter Melodifestivalens final.
Klövsjö var platsen och underbart härligt var vad det var.
Jag tänker inte tråka ut er med alla detaljer, utan listar därför det absolut bästa.

VÄDRET
Vårt gäng har oftast lite otur när det kommer till vädret på fjällsemestern. Regn, snö och rusk och kanske lite sol.
Men i år - ay caramba! Det var strålande sol från början till slut, behagliga plusgrader och allmänt mys.FREDAGEN
Lätt en av årets hittills bästa dagar! Den började med mysig frukost i stugan, fortsatte med några timmar fantastisk adrenalinkickande skidåkning i perfekt snö (längesen jag njöt så mycket av att åka) och avslutades med middag och shotsbonanza i stugan. Där emellan var det ölpaus på fjället, lunch i solen, afterski och shots i duschen.TÅGET
Om någon tittade in i stugan just då måste de trott att vi var tokiga. 11 vuxna och tre barn som dansar tåget runt runt på nedervåningen, in i tvättstugan, runt matbordet, i sovrummen. Anledningen var att vi pratade om att vi på Hjärtats och mitt bröllop dansade tåget till "You can cal me Al" och att vi under kvällen skulle göra samma sak om den kom, oavsett om det var under middagen eller vad vi gjorde då. Så, när vi sitter där vi bordet, mitt under middagen och låten kommer, då flyger vi upp och dansar tåget i nästan hela låten. Sen återgår vi till det normala. Fantastiskt.


SÄLLSKAPET
Att varje år, samma vecka, få åka iväg med några av sina bästa vänner är en lyx! Vi har haft så mycket kul med det här gänget, både i fjällen, på nyår i olika städer, på midsommar eller bara när som helst. Den här helgen bjöds jag bland annat på nyponshots i duschen (tack Sara!), ovan nämnda tåg (tack Jutten för bra initiativ) och kramp i magen efter att några av oss ägnat den sena lördagsnatten åt att fästa elektroder på kroppen och utsätta sig för ström (tack bland andra John, Jutten, Nicke och Johan - och inte minst Frida som bidrog med den tekniska utrustningen).
Tack vänner, ni är fab. Love you all.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vikankalladetmittliv

eller i alla fall ett försök till det

RSS 2.0