Aaahhh, jag blir galen!

Ett tag så knarkade jag sajter med brudklänningar.
Kollade på tusentals modeller och tyckte att allt var så snyggt, snyggt, snyggt.
Jag hittade min klänning och gjorde lite ändringar och skickade prisförslag.
Var till och med på väg att köpa den, från en sömmerska.

Men sen blev det liksom en brudklänningsoverload, och jag tyckte inte att nånting var snyggt. Eller, det var många som var fina, men inga som kändes rätt liksom.
Jag som alltid tänkt att jag skulle ha en ganska stor klänning började helt plötsligt kolla på enklare klänningar. Kanske som en motreaktion mot allt stort jag kollat på.

Nu vet jag varken ut eller in. Spanade just genom nästan 1000 klänningar på Maggie Sottero, som har heeelt fantastiska klänningar och blir bara mer och mer förvirrad över vad jag vill ha. Det slutar kanske med att jag gifter mig naken. Eller i en sopsäck. Tänk om jag inte hittar något.

Just nu sätter jag mitt hopp till den 10 januari, då jag och bästisen ska ut och prova lite. Jag hoppas att jag kommer att känna när jag har "The Dress" på mig. Annars får det bli nudistbröllop helt enkelt.


Kommentarer
Ingoman

När gifter ni er?

2008-12-18 @ 13:16:12
URL: http://www.ingoman.blogspot.com
kerstin

jag vet precis hur du känner. min mamma ska hjälpa mig att sy min så jag kan få den nästan precis som jag vill. men det är inte bara något positivt för jag vet ju inte riktigt vad jag vill..



Kram!

2008-12-18 @ 16:42:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vikankalladetmittliv

eller i alla fall ett försök till det

RSS 2.0