Njut av dagen Vickan!

Ser bilderna på expressen.se hur Victoria lämnar Drottningholm för att åka till slottet.
Åh vilka känslor hon ska ha i dag.
Solen skiner, luften är varm, men det lurar lite mörka moln bakom kröken.
Exakt sådant väder vaknade jag upp till på min bröllopsdag.
Det var helt fantastiskt att vakna upp till sin egen bröllopsdag. Och precis som prinsessans så vaknade jag upp på ett slott. I bröllopssviten, med min blivande man vid min sida (fusk, eller hur). Hela kroppen bubblade av känslor och förväntan.

Samtidigt lite stress och nervositet. Skulle alla detaljer klaffa? Hade alla fått all information de behövde av projektledaren (mig)? Skulle han säga ja? Skulle det börja regna? Skulle alla ha roligt på festen?

Jag undrar om Victoria och Daniel har samma funderingar nu. Just det där med detaljerna och projektledaren har jag svårt att tro men det andra?
Även om det är värsta apparaten och inget vanligt bröllop så hoppas jag att de gör det. Att det får vara en "vanlig" bröllopsdag med massa känslor, skratt och lite lyckotårar.
Att de får njuta av den fantastiska dagen. Åh, den fantastiska dagen.

Pardon my blödighet, men det här med bröllop alltså. Jag är ju som bekant en bröllopsälskare och det tycks ha blivit ännu värre sen jag själv gifte mig. För nu vet jag ju att de som gifter sig med största sannolikhet kommer att få den bästa dagen i sitt liv.



Min favoritbild från plåtningen. Foto: Linda Helin.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vikankalladetmittliv

eller i alla fall ett försök till det

RSS 2.0